05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product

 

 

Uw plaat laseren bij Laserparts

Voor het professioneel laseren van een plaat bent u bij ons op de juiste plek. Bij Laserparts maken we gebruik van moderne apparatuur. Ook hebben we alleen medewerkers in dienst die ervaren en gediplomeerd zijn. Dit alles bij elkaar garandeert u dat we perfect werk afleveren. Kom met uw klus bij ons en we horen graag wat u precies wilt. Een snelle levering is over het algemeen zeker mogelijk. Veel is bij ons op voorraad. Van te voren eerst een offerte aanvragen is ook altijd een optie.

Hoe werkt buizen laseren?

Een plaat laseren, wat houdt dat eigenlijk in? Heeft u er wel van gehoord, maar weet u niet precies hoe wij te werk gaan? We horen weleens dat mensen vooral aan films denken als het over een laser gaat. Op zich is dat heel logisch. Toch is laser ook heel praktisch toe te passen bij snijwerk. Lasertechnologie zorgt voor een enorme precisie. Als we snijden met laser, dan wordt het licht dat uit de laser komt in een hele smalle bundel uitgestraald. De intensiteit hiervan is zo ontzettend hoog dat we er zelfs mee kunnen snijden. Als een mes door de boter, zeg maar. Het grote voordeel van de dunne straal is dat we met een enorme nauwkeurigheid kunnen snijden. Alle vormen zijn wat dat betreft dan ook mogelijk. We maken ook graag gebruik van onze handige Faro meetarm. Zo is elke vorm of product in 3D te meten. De precisie is hierbij zo’n 0.03 millimeter.

Neem voor laseren plaat vrijblijvend contact met ons op

Buizen laseren is voor de medewerkers van Laserparts zo ongeveer hun tweede natuur geworden. We hebben allemaal een enorme passie en drive voor het snijden van metaal. Inmiddels hebben we zoveel ervaring met onze machines dat we continue de allerhoogste kwaliteit leveren. En dit tegen de beste prijs. Onze korte lijnen spelen hierbij zeker een rol. Heeft u een plaat die gesneden moet worden? Neem zeker contact met ons op. Dit kan geheel vrijblijvend. We overleggen dan wat uw wensen zijn en we vertellen ook wat wij precies voor u kunnen betekenen.