Versterking van ons Laserparts Team - Laserparts

Hoe snel wilt
u het hebben?

Snelheid. Bij Laserparts, goed geregeld.

Meten
is weten.

Kwaliteit. Bij Laserparts, goed geregeld.

Onze productie
kent geen tijd.

24-uurs productie. Bij Laserparts, goed geregeld.

Samen komen tot
het gewenste resultaat.

Partnerschap. Bij Laserparts, goed geregeld.

Altijd de beste
prijs. Beloofd.

Best price. Bij Laserparts, goed geregeld.

Hulp of advies nodig?
Vraag het en ik regel het! +31 (0) 497 621000
j.hoeks@laserparts.nl

Nieuws

Versterking van ons Laserparts Team

18-01-2018

Versterking van ons Laserparts Team

Lennart Mans - Productieleider

“Ik heb graag de touwtjes in handen”

Van 8.00 tot 17.00 uur zou hij een proefdag meelopen bij Laserparts. Gewoon om te kijken of hij het zag zitten als beoogd productieleider. Wat houdt het werk in, wat voor sfeer hangt er en is er een klik? Nou, om 10.30 uur wist hij het al: Laserparts was een bedrijf naar zijn hart! Vandaar dat er per 1 januari 2018 nieuwe visitekaartjes zijn gedrukt: Lennart Mans, productieleider Laserparts.

Lennart (28) is nog jong, maar heeft al de nodige kennis en ervaring opgedaan in de wereld van de metaalbewerking. Hij studeerde Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde en was werkzaam als productie engineer en productieleider. Wat trok je bij Laserparts dat je al bij de ochtendkoffie wist: dít wil ik? “De ambitie van het bedrijf, de veelzijdigheid en verantwoordelijkheid van de functie en de toegankelijke, open cultuur. Laserparts is een relatief jong bedrijf en ik proef heel duidelijk dat men vooruit wil: innoveren, de trend setten. Dat past bij mij. En wat ik als productieleider doe is een combinatie van wat ik voorheen heb gedaan: lasersnijders programmeren en leidinggeven. Het technische en het menselijke. Dus het is lekker veelzijdig.”

Gedrevenheid en professionele ruimte
Vanuit een helicopterview kijken, met mensen omgaan vindt Lennart leuk. “En voor verantwoordelijkheid loop ik zeker niet weg. Integendeel. Van order tot levering, kom maar op. Het prikkelt me juist om de touwtjes in handen te hebben. Ik ben heel gedreven van aard, daarom spreekt Laserparts me aan. Samen met m’n mensen de kwaliteit aanscherpen, de diamantjes van het bedrijf nog verder oppoetsen. Daar krijg ik de professionele ruimte voor.”

In zijn eerste week van kennismaken, inleren en meelopen bleek Lennart’s gedrevenheid al. “Haha, ja, dat klopt. Na 3 dagen had ik zoiets van: laat me maar los, ik weet wat jullie van me verwachten, ik ga het doen.  Stilzitten, mijn armen op mijn rug houden, dat kan ik niet zo goed.”

Presteren in menselijke omgeving
Wat voor soort productieleider ben je? “Je mag me wel een people’s manager noemen. Ik ben gemakkelijk toegankelijk en communiceer veel met de medewerkers. Zo wil ik het werkplezier en de betrokkenheid van mensen koesteren en stimuleren. Tegelijkertijd heb ik een dominante factor in me, weet ik. Als ik iets wil, dan wil ik ook dat het gedaan wordt. Uiteindelijk is dat natuurlijk altijd vanuit het belang van de klant. Presteren en kwaliteit leveren in een menselijke omgeving, dat is mijn favoriete vaarwater.”

Ander vaarwater
In een geheel ander vaarwater spelen Lennart’s hobby’s zich af. “Ik sleutel sinds twee jaar aan een speedboot waar ik straks lekker mee ga varen. Alles waar een motor aan zit, interesseert me. En vissen vind ik ook gezellig. Vrienden erbij, kampvuurtje, lekker plezier maken. En hebben we beet, dan zetten we de vissen terug.”

Dat is dan een verschil met Laserparts. Met Lennart hebben we ook beet, maar hem zetten we niet terug ….