05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product

 

 

 

Lasersnijden voor al uw metaalbewerking

Bij Laserparts bent u aan het juiste adres voor lasersnijden als bewerking van metaal. Lasersnijden voor bewerken van metaal gebruiken is de snelste en meest nauwkeurige methode. Onze vakkundige mensen voeren uw opdracht accuraat uit, waarbij u er zeker van kunt zijn dat u bij ons altijd de beste prijs krijgt aangeboden. We gebruiken bij onze werkzaamheden de meest geavanceerde apparatuur. We hebben de beschikking over een viertal plaatsnijmachines en een buizensnijmachine, die we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u kunnen laten werken. Op deze manier kunnen we u garanderen dat u uw product snel in huis heeft.

Lasersnijden voor bewerken van metaal

Het snijden met een laser is een snelle, accurate methode van metaalbewerking. Bij Laserparts kunt u er op rekenen dat wij al onze werkzaamheden uitvoeren tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door onze korte lijnen en vakkundige personeel kunnen we ervoor zorgen dat het werk snel gaat, tegen de beste prijzen die u kunt vinden. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken voor vertraging van de werkzaamheden omdat we bepaald materiaal niet in huis hebben. Integendeel, Laserparts heeft voor het lasersnijden als bewerking van metaal altijd een grote voorraad aluminium, rvs en staal in huis. We zorgen er ook voor dat al uw producten netjes worden afgewerkt. Bramen die zijn ontstaan bij het snijden worden weggewerkt, hoeken worden netjes afgerond.

Aan de slag met Laserparts

Bij Laserparts maken we gebruik van offline programmering en aansturing vanuit 3D-pakketten. We kunnen automaat boren op 6 x 0,6 meter. We maken gebruik van een volautomatische belading en ontlading, zodat onze apparatuur onbeperkt door kan blijven draaien. Bij ons vindt u een echte 24-uurs productie. Als u meer wilt weten over Laserparts en onze werkzaamheden, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn altijd beschikbaar voor uw vragen, of als u een vrijblijvend offerte aan wilt vragen. Samen met u kunnen we bekijken hoe we uw producten met onze moderne technieken en apparatuur het beste voor u kunnen snijden.