05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product

 

 

Vakkundig lasersnijwerk bij Laserparts

Voor lasersnijwerk dat vakkundig, nauwkeurig en scherp geprijsd wordt uitgevoerd, moet u bij Laserparts zijn. Dit onderdeel van Bax Metaal heeft professionele, ervaren medewerkers in dienst die met de modernste apparatuur uw opdrachten razendsnel uitvoeren. We werken met korte lijnen, waardoor we ervoor kunnen zorgen dat uw klus snel en zonder rompslomp wordt uitgevoerd. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. We kunnen u alle informatie geven waar u naar op zoek bent en samen met u bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Vakkundig lasersnijwerk op maat

Met Laserpart weet u zeker dat uw snijwerk vakkundig gebeurt. Zoals onze naam al impliceert werken we hier uitsluitend met lasers bij het uitvoeren van ons snijwerk. Het snijden met een laser part is de meest nauwkeurige manier om snijwerk van metalen uit te voeren. Of u nou aluminium, staal of RVS wilt laten snijden, onze lasers voeren al uw opdrachten razendsnel uit. Een laser maakt gebruik van lichtstralen die met zeer hoge intensiteit zijn gebundeld. Hierdoor hebben ze dusdanig veel kracht dat er met gemak door de sterkste materialen gesneden kan worden. Het klinkt misschien als iets uit een science fiction film, maar bij Laserparts is het de realiteit. We hebben hiervoor een vijftal machines klaar staan. Vier machines hiervan zijn bedoeld voor het met laser snijden van platen, een machine is specifiek voor buizen bedoeld. We kunnen deze machines 24 uur per dag, 7 dagen per week voor uw opdrachten inzetten.

Aan de slag met Laserpart snijwerk

Bij Laserparts zorgen we ervoor dat al uw laser part snijwerk vakkundig wordt uitgevoerd. Het snijden met een laser heeft meerdere voordelen. De lichtstraal waarmee gesneden wordt is dusdanig dun dat er met zeer grote nauwkeurigheid gesneden wordt. Dankzij het voorprogrammeren met een computer kunnen er complexe vormen gesneden worden. Daarnaast kan het snijden ook nog eens razendsnel gebeuren. En dat allemaal met weinig materiaalverlies, aangezien de computer vantevoren berekent hoe de vormen het meest voordelig uit bijvoorbeeld een plaar aluminium kunnen worden gesneden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.