05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product

 

 

Fiber lasersnijden metaal

Met welke opdracht u ook bij Laserparts komt, bij ons kunt u altijd vertrouwen op de hoogste kwaliteit. Deze hebben wij zeer hoog in het vaandel staan. Of het nu gaat om snijden, boren, ontbramen of afronden, wij gaan voor het beste. Natuurlijk betekent kwaliteit niet voor iedereen hetzelfde. Daarom stellen we het op prijs dat u duidelijk uw wensen aan ons doorgeeft. Wij leveren exact die kwaliteit die u van ons verlangt. Natuurlijk mag u erop vertrouwen dat we hierin op een professionele manier met u meedenken. Is het nodig, dan geven we graag advies.

Metaal fiber lasersnijden kan ook met spoed

Voor fiber lasersnijden metaal mag u ook vertrouwen op de allerbeste kwaliteit. Zeker bij het snijden van metaal is het ontzettend belangrijk dat er met de uiterste precisie gewerkt wordt. Al de kleinste afwijking kan grote problemen veroorzaken. Laat ons snel uw opdracht weten en wij voeren deze uit tot in de kleinste details. Hierbij maken we gebruik van moderne apparatuur. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en ervaren. Deze combinatie zorgt voor perfecte resultaten. Voor het plaatlasersnijden hebben wij de beschikking over vier verschillende machines. Graag zetten we deze ook in voor uw opdracht. Daarnaast kunnen we gebruik maken van een Faro-meetarm. Producten en vormen zijn zo zeer nauwkeurig te meten. We zijn 24 uur per dag voor u beschikbaar. Heeft uw klus haast, laat het weten. Wij gaan voor u aan de slag. 7 Dagen in de week.

Voordelen van metaal fiber lasersnijden

Kiezen voor snijden met een laser levert veel voordelen op. Allereerst natuurlijk de hoge nauwkeurigheid. Daarnaast is het met een laser mogelijk om hele complexe vormen te snijden. Het maakt niet uit waar we beginnen met snijden. Dat kan eigenlijk op elke gewenste plek wel. We gebruiken onze computer om van te voren een berekening te maken. Zo gebeurt het snijden zo effectief mogelijk. Bovendien treedt er dan maar zeer weinig materiaalverlies op. Natuurlijk ligt de snelheid met een laser enorm hoog. We kunnen het snijden met de laserstraal bijna wel vergelijken met een mes dat door de boter snijdt. Zo intens is de straal. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij staan zeven dagen per week voor u klaar. Het werken aan uw opdracht kan gerust 24 uur per dag doorgaan. Een heel aantal machines hebben namelijk een module voor automatische belading en ontlading.