05_Laserparts_lasersnijden-ontbramen-afbramen-buislasersnijden-boren-product

 

 

Voor cnc snijden staal gaat u naar Laserparts

U zoekt een cnc snijden staal specialist? Dan bent u meer dan welkom bij Laserparts. Bij ons kunt u terecht voor lasersnijden. Dit is een zeer nauwkeurige techniek waarbij u verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Onze lasersnijmachines zijn voorzien van de nieuwste snijtechnieken. CNC betekent dat ze computergestuurd zijn. Veel input kan automatisch ingesteld worden. Dit zorgt ervoor dat er vrijwel geen fouten en vergissingen worden gemaakt. We hebben ervaren medewerkers in dienst die op een uitstekende manier met deze machines om kunnen gaan.

Het staal cnc snijden kan precies op de gewenste maat

Het cnc snijden staal doen we precies zoals u het vraagt. Welke maat wenst u? We maken al jaren gebruik van lasersnijden en hebben hiermee dus veel ervaring. Tijdens deze bewerkingstechniek snijden we materialen in de juiste vorm en precies op de gewenst maat. Dit gebeurt door middel van een laser. De lichtversterking wordt gerealiseerd door een gestimuleerde uitzending van straling. Deze stralingsbronnen geven licht dat in een bijna evenwijdige bundel wordt uitgezonden. Met een bijzonder hoge intensiteit. De breedte is slechts een fractie van een millimeter, zeer smal dus. Daarom focust de intensiteit van de lichtstraat zich op een heel klein vlak. Dit gebeurt zo intens dat ermee gesneden kan worden.

Voordelen van cnc snijden staal door specialist

Het staal cnc snijden is bij ons in goede handen. Waarom zou u kiezen voor Laserparts? De snelheid van het snijden met laser ligt zeer hoog. Daarnaast mag u bij ons vertrouwen op een enorme nauwkeurigheid. We hanteren een smalle snijbreedte. Ook bij dikkere materialen. Voor een perfecte en mooie snijrand moet u zeker ook bij ons zijn. We kunnen ook vrije vormen snijden. Complexe contouren zijn hierbij geen enkel probleem. Ook voor buislasersnijden zijn wij uw ideale partner. Dag en nacht staan we voor u klaar. Bij ons kunt u 7 dagen per week en 24 uur per dag uw materialen laten lasersnijden. Dit maakt ons moderne machinepark gecombineerd met de juiste software mogelijk. We zorgen voor een snelle levering. U wilt een offerte aanvragen? Dat kan altijd en is geheel vrijblijvend.